Camera installaties

Camera installaties

Camerabeveiliging voor thuis en bedrijf

Camerabeveiliging wordt voornamelijk in de detailhandel, horeca en het midden- en kleinbedrijf toegepast. Dit type beveiliging werkt preventief, omdat indringers liever een onbewaakt pand in gaan zonder camerabeveiliging. Het is mogelijk om bij onraad, met behulp van een alarmsysteem een melding op uw smartphone te krijgen. Wij installeren desgewenst camera’s met nightview, zodat ook in het donker er goede beelden zijn. Via uw smartphone kunt u bij een melding live meekijken en schakelen tussen camera’s. Het is dus niet noodzakelijk om aangesloten te worden op een meldkamer. Als de onraad terecht is, dan kunt u zelf de politie waarschuwen.

Heeft u een domotica installatie dan kunt u ook op afstand, met uw smartphone, het licht in het pand aandoen, waardoor de inbreker zich betrapt voelt en waarschijnlijk het pand verlaat.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van camera systemen, neem dan contact op. Wij zijn gevestigd in Amsterdam en ons werkgebied is groot Amsterdam, met een straal van ongeveer 40 kilometer rond Amsterdam.

020 - 447 11 66
info@siberg.nl